RUISBROEK: – Het formule 1 hotel aan de Humaniteitslaan 111 in Ruisbroek dat deel uitmaakt van de hotelgroep Accor (www.accor.com) zal in november afgebroken worden en vervangen worden door een moderner Etap-hotel (www.etaphotel.com) dat tot dezelfde hotel keten behoort.
2009-10-01-formule1-hotel-Ruisbroek
De keuze om het oude hotel af te breken en te vervangen in een Etap-hotel is vooral te wijten aan de sanitaire infrastructuur. In een Formule 1 hotel is er gedeeld sanitair. Daar de locatie aan de rand van de hoofdstad ligt en de klanten zoals mensen uit de zakenwereld hogere eisen stellen qua noden en behoeften wordt er een nieuw Etap-hotel gebouwd. Daar is er op elke kamer sanitair en deze zijn ook uitgerust met moderne snufjes.

Thomas Dubaere, Operations Manager: “Etap hotel biedt een economische formule om ‘slim’ te slapen. Het concept Etap laat de gasten toe hun budget optimaal te beheersen. Zakenlui kunnen zo hun verplaatsingskosten beter onder controle houden en de toeristen kunnen zich iets extra veroorloven zonder te moeten inboeten op de kwaliteit van hun verblijf.”

De bouw van het nieuwe hotel gebeurt modulair. Dat wil zeggen dat de kamers in een fabriek worden gebouwd en dan kant en klaar naar de Humaniteitslaan vervoerd worden.

Bron foto: www.etaphotel.com
Bron foto: http://www.etaphotel.com

Alle kamers van een Etap-Hotel zijn voor 1, 2 of 3 personen en voorzien van airconditioning. Ze beschikken over een tweepersoonsbed en een verhoogd éénpersoonsbed. Er is een eigen WC, douche, televisie, automatische wekker, een opbergvak voor kleding en kleine werktafel. In de lobby bevindt zich een internetcorner met 24/24 uur connectie en betaaltelefoon. Alle kamers beschikken eveneens over een vaste internetaansluiting en/of draadloos internet.

Als alles goed gaat zal in september 2010 het Etap-hotel moeten opengaan in Ruisbroek.

%d bloggers liken dit: