SINT-PIETERS-LEEUW: – Op de gemeenteraad van donderdagavond hebben de meerderheids partijen hun goedkeuring gegeven voor de aankoop van de site en gebouwen op de Pepingesteenweg  250 voor 3.800.000 euro. De drie oppositie partijen stemden tegen.

hoofdcommissariaat politie Sint-Pieters-Leeuw, Pepingensesteenweg 250
hoofdcommissariaat politie Sint-Pieters-Leeuw, Pepingensesteenweg 250

De site aan de Pepingesteenweg nr 250 is beter gekend als de site Van Cauwelaert en huisvest nu reeds het hoofdcommissariaat van de Leeuwse politie. Naast de lokale politie zullen in het gebouw ook het vredegerecht komen en op termijn  het containerpark en de technische diensten.
Voor de financiering van de aankoop van de site die bestaat uit: terrein met kantoorgebouw, loodsen, bergplaatsen en parking werd een lening van 4 miljoen euro goedgekeurd.

Zie ook ons artikel van 14 juli 2009 – KLIK HIER

Share

%d bloggers liken dit: