SINT-PIETERS-LEEUW: – Voka – Kamer van Koophandel Halle-Vilvoorde vzw zal in naam van enkele lokale handelaars en bedrijven een collectief bezwaarschrift indienen tegen de belasting op bedrijfsterreinen in Sint-Pieters-Leeuw. De werkgeversorganisatie hoopt dat de gemeente de fel gecontesteerde belasting herziet.

Voka verzamelt nu alle klachten van de handelaars tegen de belasting op bedrijfsoppervlakte en zal daarna een collectief bezwaarschrift indienen bij de gemeente.

Tine Tytgat Voka Halle-Vilvoorde: “ Het indienen van zo een bezwaarshrift is niet het einde van de dialoog. Dat wil ik zeer sterk benadrukken. Wij staan absoluut voor een constructieve dialoog met de gemeente ook in moeilijke materies zoals lokale fiscaliteit.”

In januari maakte ook al Unizo Vlaams-Brabant bedenkingen bij deze belasting  – zie artikel van 20/01/2009

%d bloggers liken dit: