SINT-PIETERS-LEEUW: – Tijdens de opendeurdag van Zilverlinde en Meander werd het nieuwe logo voor de lokale dienstencentra van de gemeente onthuld.

Het nieuwe logo reflecteert de identiteit van de lokale dienstencentra en belichaamt de voortdurende inzet voor de gemeenschap en het welzijn van de inwoners.

Jan Desmeth, burgemeester: “De klaver vier verwijst naar de vier lokale dienstencentra van de gemeente. De zorg, dienstverlening en vrije tijd worden georganiseerd in de omgeving van de buurtbewoners en daarom vormen de vier blaadjes samen één geheel met ‘het huis, de buurtbewoner’ als centraal thema.

Het klavertje staat ook symbool voor geluk, want met onze lokale dienstencentra willen we ervoor zorgen dat buurtbewoners zich goed voelen in hun wijk en willen we ook de sociale cohesie bevorderen. Bovendien stimuleren we het contact tussen buren zodat ze elkaar leren kennen en elkaar kunnen helpen. Het is tenslotte de bedoeling dat iedereen zo lang mogelijk in zijn vertrouwde omgeving kan blijven wonen.

Het nieuwe logo past ook naadloos bij de bestaande logo’s van het woonzorgcentrum (schoppen) en de assistentiewoningen (hart).
We kijken uit naar de voortzetting van onze missie om het welzijn en geluk van onze gemeenschap te bevorderen en om iedereen zo lang mogelijk in de vertrouwde omgeving te laten wonen.”

Deze slideshow vereist JavaScript.

%d bloggers liken dit: