PAJOTTENLAND: – LEADER Pajottenland+ legt de laatste puzzelstukken om tegen eind mei de lokale ontwikkelingsstrategie (LOS) ’23-’27 voor Bever, Galmaarden, Gooik, Herne, Lennik,  Pepingen, Roosdaal, Sint-Pieters-Leeuw en Ternat in te dienen bij de VLM.

De lokale actiegroep (LAG) van LEADER Pajottenland+ kwam samen om de laatste 5 puzzelstukken te leggen. Onder andere de indicatoren & strategie, monitoring & evaluatie en het communicatieplan moest nog geconcretiseerd en afgetoetst worden.

Robrecht Geeroms, coördinator Pajottenland+: “De LOS wordt de komende maand geagendeerd op de gemeenteraden van de 9 betrokken besturen, alsook de provincieraad, (middenveld)organisaties en experten.
Sint-Pieters-Leeuw – met mogelijkheid tot investeringsprojecten in de deelgemeenten Vlezenbeek, Oudenaken en Sint-Laureins-Berchem – zijn actief betrokken geweest sinds ’21 via bilaterale gesprekken en overlegmomenten. Op de LAG van maart ’23 participeerde Olivier Huygens en oordeelde onder andere mee over de strategie en budgetverdeling. Meer nieuws later.”

Zie ook ons artikel van 12/12/2022 – plus-avond – Lokale Ontwikkelingsstrategie Pajottenland+

%d bloggers liken dit: