SINT-PIETERS-LEEUW: – Tijdens het Pinksterweekend, van 18-21 mei 2023, opent het Colomakasteel haar deuren voor de 24ste tentoonstelling van Kunstgroep Amaryllis.

De tentoonstelling is dagelijks toegankelijk van 11.00 tot 18.00 uur.
Volgende kunstenaars stellen er hun werken tentoon: Lea Sinnaeve (Keramiek), Patrick Jacquemijns (fotografie), Magali Bourguignon (kunstschilder), Carla Luyckx (glasjuwelen), Brigitte Demol (zilverjuwelen), Thierry Rosmane (fotografie-docent), Andre Notredame (kunstschilder), Marie Laurence Ma Lau (glaskunstenaar), Marie Jo Delhoux (stiliste hoeden), Alain Fastenaekels (kunstschilder), Charles Londers (fotografie), Betty Noten (kunstschilder), Bea Willems (beeldend kunstenaar), Kurt Bovyn (beeldend kunstenaar), Paul De Brouwer (kunstschilder).

%d bloggers liken dit: