ZUUN / NEGENMANNEKE: – Bij de start van een nieuw jaar verandert er vaak het één en ander; ook voor de lokale dienstencentra.
Vanaf 01/01/2023 zullen het LDC Negenhof en het LDC Meander elk een halve dag per week gesloten zijn:
• Op dinsdag sluit het Negenhof om 13.30 uur
• Op donderdag sluit Meander om 13.30 uur
• De openingsuren van ’t Paviljoentje wijzigen (voorlopig) niet.

Deze beslissing werd genomen omwille van verschillende redenen:
• Het woonzorgcentrum Zilverlinde kan wekelijks een activiteit organiseren voor al hun bewoners in de ontmoetingsruimte van Meander (i.p.v. slechts 1 x per maand).
• Met de ontmoetingsruimte van het Negenhof op dinsdagnamiddag hebben we andere plannen, later volgt er meer nieuws hierover.
• Vanaf 2023 zullen de lokale dienstencentra meer ‘op verplaatsing’ werken, MET en vooral IN de buurt. Ook hier hebben we leuke plannen waar jullie in 2023 meer over te weten zullen komen.

Wij begrijpen dat dit voor sommigen onder jullie geen leuk nieuws is. Wij voorzien uiteraard vervoer naar één van de andere lokale dienstencentra indien jullie graag op een andere locatie aan de activiteiten wensen deel te nemen. In 2024 zal ook het vierde dienstencentrum zijn deuren openen en zal ons aanbod dus nog uitbreiden.
In samenspraak met alle dienstencentra hebben we een mooi programma samengesteld voor 2023. Aan activiteiten, uitstappen en evenementen zal er alvast geen gebrek zijn het komende jaar!”

Ontdek meer van Sint-Pieters-Leeuw nieuwssite

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder