RUISBROEK: – Gisteren werd de asfalt toplaag aangebracht langs de Karel Gilsonstraat en de Fabriekstraat vanaf het Kerkplein tot aan de Wandelingsstraat (fase 1a en 1b) en vandaag werd de verfbelijning aangebracht op de rijweg.


2017-10-26-wegenwerken_Ruisbroek (24)Bart Keymolen, Schepen Openbare Werken:
Dezer dagen is het zeer druk in de buurt van de Fabriekstraat.
Vandaag werd gestart met het aanbrengen van de wegmarkeringen op het nieuwe wegdek . Deze werd wel in eerste instantie gewoon met verf aangebracht. Momenteel is de toplaag nog te ‘vettig’ om met duurzame epoxy te werken.
In de loop van de komende week zal de aannemer de riool en de-aansluitingen trachten te finaliseren in de Vredelaan en de A Vandenbosschestraat.

Ter hoogte van de kerk is het ook alle hens aan dek om de impressionante put ter hoogte van de toekomstige rotonde te kunnen dichten. De laatste beton wordt eerstdaags gestort om de rioolkamers-de grootste weegt meer dan 70 ton- te koppelen en waterdicht te maken . Men dient nog een 8 tal dagen kokers van 1.8 m te leggen. Nadien kan men aan de opbouw van de rotonde starten.
Het geduld van onze bewoners wordt eindelijk beetje bij beetje beloond.”

Deze diashow vereist JavaScript.

%d bloggers liken dit: