RSS

Infogids voor anderstalige ouders over naar school gaan

19 Apr

2017-04-19-infogids-voorheteerstnaarschool.jpgVLAAMS-BRABANT: – De provincie Vlaams-Brabant ontwikkelde de infogids ‘Voor het eerst naar school’ voor anderstalige ouders die voor het eerst een kind inschrijven in een Vlaams-Brabantse school.

In deze brochure krijgen ze alle informatie over het kleuter- en lager onderwijs in een toegankelijk Nederlands en met veel beelden.

Met deze gids krijgen anderstalige ouders een antwoord op essentiële vragen over het kleuter- en lager onderwijs“, zegt Tom Dehaene, gedeputeerde voor Vlaams karakter. “De brochure kan niet alleen gebruikt worden door scholen, maar ook door andere organisaties als Kind en Gezin of het OCMW“.

 
Reacties staat uit voor Infogids voor anderstalige ouders over naar school gaan

Geplaatst door op april 19, 2017 in actualitiet, onderwijs, school, Sint-Pieters-Leeuw, sociaal, Vlaams-Brabant

 

Tags:

Reacties zijn gesloten.

 
%d bloggers liken dit: