SINT-PIETERS-LEEUW: – Om 9 uur opent Mediamarkt een vestiging op het eerste verdiep van de Makrowinkel van Sint-Pieters-Leeuw. Het is de tweede vestiging van de elektroketen in de gemeente.
2017-04-18-Mediamarkt_in_Makro_Sint-Pieters-Leeuw_01
De elektroketen huurt winkeloppervlakte van Makro, dat niet langer zelf elektro zal verkopen. De overname van de electro-afdelingen van Makro maakt deel uit van de herstructurering bij het moederbedrijf Makro Cash & Carry.

Zo krijgt Sint-Pieters-Leeuw op de Bergensesteenweg 2 MediaMarkten op 4km van elkaar (Shopping Pajot + Makro).


De nieuwe winkel bevindt zich in de Makro gebouwen. Om hier binnen te kunnen, heb je een Makro kaart nodig. Iedereen kan eenvoudigweg zo’n Makro kaart aanvragen door het online registratieformulier in te vullen, of ter plaatse langs te gaan bij de klantendienst van Makro.

%d bloggers liken dit: