RSS

inspraakmoment – speelterrein Reysveld

13 Apr

NEGENMANNEKE: – Het gemeentebestuur wil het speelterrein Reysveld aan de Gladiolenlaan opwaarderen. Daarom organiseerde de jeugddienst in de late namiddag met een pop-up café een inspraakmoment voor kinderen, jongeren en hun ouders.Het doel is om samen te bekijken hoe het speelterrein het best kan worden heraangelegd met natuurlijke materialen. Iedereen uit de buurt was welkom in het pop-up café op het speelterrein om samen met een drankje zijn of haar ideeën te delen.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

 
Reacties staat uit voor inspraakmoment – speelterrein Reysveld

Geplaatst door op april 13, 2017 in actualiteit, kinderen, Negenmanneke, nieuws, Sint-Pieters-Leeuw, sociaal, sport

 

Tags: , , , ,

Reacties zijn gesloten.

 
%d bloggers liken dit: