NEGENMANNEKE: – Maandagnamiddag werden de vernieuwde petanquebanen van het Lokaal Dienstencentrum Negenhof officieel ingehuldigd. De twee oude banen werden door de gemeentediensten vervangen door vijf mooi aangelegde petanquebanen en een gezellig terrasje.


In 2004 werden de eerste petanquebanen aangelegd in de voormalige tuin van de pastorie. Na meer dan 10 jaar was de tuin met petanquebanen toe aan een opknapbeurt.
Na het inhuldigings moment werden de banen meteen met een vriendschappelijk wedstrijd ingespeeld.

Paul Defranc, OCMW-voorzitter:”Vandaag hebben we vijf nieuwe petanquebanen ingehuldigd. Deze waren al lang aan vernieuwing toe. De eerste twee petanquebanen dateren van meer dan tien jaar geleden. En nu met de totale vernieuwing hebben we dit kunnen uitbreiden tot vijf banen en zelf met een prachtig terras. ”

Jos Speeckaert, Schepen van Sport: “De Oude banen lagen er door de jaren lamentabel bij. We zijn hier dan met onze technische dienst komen kijken om te zien hoe we het optimaal konden herinrichten en er tegelijk voor zorgen dat er een degelijk terras bijkomt. Zodanig dat de mensen die naar het Lokale Dienstencentrum Negenhof komen niet alleen prachtige petanquebanen hebben maar ook buiten een glaasje kunnen nuttigen. En we zien hier vandaag nu toch dat het hier heel tof is voor de aanwezige mensen.”

Deze diashow vereist JavaScript.

1 comment

  1. Ze zouden beter die van op de Wip afbreken de buren komen er niet opspelen staat in de weg Schoentje kan niet meer binnen om te leveren en als je goed kijkt ligt het vol met honden stront en gras dus ze plaatsen iets en de rest laten ze verkommeren zelf de netten van goal zijn weggehaald maar er komen geen in de plaats de buizen zijn rot verroest en nu hebben ze andere spelen gezet achter de goal dus als ze voetballen kunnen de kinderen er niet op spelen want je krijgt een bal in je gezicht zo is de Gemeente plaatsen zonder eens deftig na te denken dan zeggen ze iets tegen de vrouwen.

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: