2015-02-18-werken-fabriekstraat_omleidingRUISBROEK: – Morgen, maandag 16 januari 2017, zal de lokale omleiding langsheen de Broekstraat (=Beemd Ruisbroek) tijdelijk afgesloten zijn van 10u tot 15u en dit voor alle verkeer, behalve bussen en werfverkeer.

De gemeentelijke diensten zullen er tijdelijke herstellingswerken uitvoeren.
In afwachting wordt de Broekstraat verboden voor personenwagens en zullen enkel de bussen nog gebruik mogen maken van deze omleiding.

Zondagochtend gingen schepenen Bart Keymolen (Openbare Werken), Jan Desmeth (Mobiliteit), de technische dienst en de lokale politie opnieuw ter plaatse op inspectie.

De afgelopen 3 tot 4 dagen was de toestand van deze lokale omleidingsweg er zo op achteruit gegaan dat het stilaan gevaarlijk werd voor personenwagens.

Bart Keymolen : “Morgen zullen alle arbeiders van de dienst openbare werken ingezet worden om tijdelijke herstellingen uit te voeren. Om deze herstellingen kwalitatief zo goed mogelijk uit te voeren, zal het verkeer tijdens de werken zoveel mogelijk geweerd worden. We beseffen dat dit tijdelijke herstellingen blijven, gezien de huidige weersomstandigheden.”

Tot morgen 15u zal de lokale omleiding gesloten blijven voor gewone voertuigen.
Enkel de bussen zullen er nog gebruik van mogen maken.
Gewone voertuigen dienen de autosnelweg te nemen in Lot.

2014-10-08-GEMEENSCHAPSWACHT_Sint-Pieters-Leeuw_01Jan Desmeth : “Tijdens de werken zal de Wandelingstraat volledig afgezet worden door nadarhekken net voorbij de Weverijstraat. Deze versperring zal permanent bemand zijn zodat bussen, werfverkeer en bezoekers van de sporthal kunnen worden doorgelaten. Alle andere gebruikers zullen omgeleid worden naar de oprit van de autosnelweg in Lot. Na de herstellingen zal het lokale verkeer opnieuw gebruik kunnen maken van deze omleiding. Voor het doorgaande verkeer verwijzen we naar de autosnelweg en de oprit in Lot.

+ Zie ons artikel van 13/01/17: – vanaf dinsdag 17 januari verkeershinder P.Gilsonlaan door proefbemaling

%d bloggers liken dit: