RSS

vanaf 17 januari verkeershinder P.Gilsonlaan door proefbemaling

13 Jan

2017-01-10-proefbemalingRUISBROEK: – In het kader van de verbeteringswerken Ruisbroek zal aannemer Deckx volgende week voorbereidende werken uitvoeren (proefbemaling) langs de P Gilsonlaan.

Hiervoor is de (onder)aannemer genoodzaakt om een deel van de rijbaan in te nemen, het verkeer wordt tijdelijk geregeld met verkeerslichten. Deze aanpassing zal mogelijk leiden tot extra verkeershinder.

De werkzaamheden starten op dinsdag 17 januari 2017 en zijn uitgevoerd tegen ten laatste dinsdag 24 januari 2017 mits gunstige weersomstandigheden.

 
1 reactie

Geplaatst door op januari 13, 2017 in actualiteit, Ruisbroek, Sint-Pieters-Leeuw, wegenwerken

 

Tags: , ,

Een Reactie op “vanaf 17 januari verkeershinder P.Gilsonlaan door proefbemaling

  1. magnus jenet

    januari 14, 2017 at 7:23 pm

    hopelijk komt dat weer niet langs de reystraat het is schandalig wat hier nu mag doorrijden de huizen krijgen hier serieuse schokken elke keer hier bussen doorrijden die veel te hard rijden dan 30km per uur soms wel tot drie onmiddelijk na mekaar heb nooit zoveel bussen weten rijden voor de werken en dat van 6u tot 12u s’nachts de riool deksels vliegen er elke keer van omhoog een els lawaai het is hier dan elke keer of er is een aardbeving door de schokken .wat ik niet begrijp dat er dan ook nog vrachtwagens mogen doorrijden ook veel te hard rijden natuurlijk waarvoor dient de autosnelweg van ruisbroek tot lot is dat zo moeilijk de vrachtwagens te laten omlijden langs daar tot in lot?

     
 
%d bloggers liken dit: