RSS

Brandweerzone Vlaams-Brabant West – BPA en preventieadvies aanvragen nu ook via e-loket

08 Jan

2017-01-08-brandpreventieVLAAMS-BRABANT: – Voortaan kan je op de website van Brandweerzone Vlaams-Brabant West (http://vlaamsbrabantwest.be), via het e-loket, ook rechtstreeks je aanvraag voor advies of preventie aanvragen door op het icoontje met de brandblusser te klikken.

Je komt dan in een menu terecht waar je zowel het bezoek van een brandpreventieadviseur kan vragen voor gratis tips over brandveilig wonen, als een meer doorgedreven preventieadvies of zelfs meteen de aanzet geven voor een formeel brandpreventieverslag voor je zaak, bouwproject, onderneming,…
Je aanvraag komt ook meteen op de juiste plek terecht, wat de vlotheid van het behandelen van je aanvraag ten goede komt.”

 
Reacties staat uit voor Brandweerzone Vlaams-Brabant West – BPA en preventieadvies aanvragen nu ook via e-loket

Geplaatst door op januari 8, 2017 in actualiteit, hulpdiensten, nieuws, Sint-Pieters-Leeuw, Vlaams-Brabant

 

Tags: , , ,

Reacties zijn gesloten.

 
%d bloggers liken dit: