VLEZENBEEK: – Voor de drieëntwintigste keer op rij organiseert Cultuurcentrum Coloma Sint-Pieters-Leeuw in samenwerking met de Vlaamse werkgroep De Vrede een gezellig en leerrijk scrabbletoernooi op vrijdag 3 februari 2017 om 19 uur. De sfeer tijdens dit jaarlijks scrabbletoernooi in De Merselborre te Vlezenbeek is altijd uniek.
Vanaf dit jaar zal er ook in de 1-tegen-1 formule gespeeld worden.


Professionele scrabbelaars, liefhebbers, verwenspelers en kinderen tot 10 jaar worden apart aan het werk gezet. Na de voor- en eindronde volgt het spannendste moment van de avond: de wedstrijduitslag én de prijsuitreiking met waardevolle prijzen.

Nieuwe formule!
1° Om de gelegenheidsscrabbelaars, de verwendeelnemers en kinderen de kans te bieden zo intensief mogelijk te spelen, voeren we de 1-tegen-1 formule in zodat de 2 spelers aan dezelfde tafel permanent aan de beurt zijn.

2° Om de competitie bij de professionele spelers aan te wakkeren, spelen ook zij man/vrouw tegen man/vrouw aan dezelfde tafel met zandloper.

3° In iedere categorie spelen de deelnemers twee beurten – een voor- en een eindronde – die ieder 45 minuten duren.

4° De winnaar van iedere categorie – professionelen, gelegenheidsspelers, verwencategorie en kinderen – ontvangt een scrabblespel.

5° Wij voorzien een waardevol prijspakket voor iedere deelnemer.

Inschrijvingsgeld : € 5 volwassenen – € 10 gezin met kinderen.
Meer info:02/371 63 08/09 – e-mail : cultuur@sint-pieters-leeuw.be.

Het Cultuurcentrum Coloma Sint-Pieters-Leeuw en de Vlaamse werkgroep De Vrede hopen u op vrijdag 3 februari 2017 om 19 uur stipt te mogen ontmoeten in De Merselborre, Schaliestraat 2 te 1602 Vlezenbeek. (Start scrabble om 19.30u – einde ± 22.00u)

%d bloggers liken dit: