2017-01-05-blauwe-zone-ruisbroekRUISBROEK: – Op 1 februari 2017 gaat de blauwe zone Ruisbroek van start. Zo wil de gemeente de beperkte plaatsen in eerste instantie voorbehouden voor de Ruisbroekenaar en deze billijk verdelen. Vandaag krijgen de inwoners uit Ruisbroek een brief in de bus met extra info en een blauwe parkeerschijf.

Schepen van Mobiliteit, Jan Desmeth: “Vandaag bezorgen onze mannen alle inwoners een brief en een parkeerschijf als geheugensteun. Na 3 infoavonden, een brochure en een artikel in Info Leeuw is dit de volgende stap om iedereen zo goed mogelijk te informeren. Straks starten onze gemeenschapswachters met sensibilisatie op het terrein en affiches bij de handelaars.
We willen immers liever geen boetes (retributies) uitschrijven en verkiezen maximaal effect op straat, zijnde ‘ja, ik vind nu makkelijker een parkeerplaats dan vroeger’.”
2017-01-05-blauwe-zone-ruisbroek-parkeren-kaart-abc
Sector A blauwe zone – Stratenlijst: Alfons Vandenboschstraat, Beemdstraat, Bevrijdingsstraat, Boomkwekerijstraat, Bronstraat, Brugstraat, Dahliastraat, Dorent (deel Sint-Pieters-Leeuw), Fabriekstraat, Gieterijstraat, Gulden-Bodemplein, Hengstraat, Jan Ruusbroecstraat, Karel Gilsonstraat, Kerkplein (deel buiten parking Kerkplein), Kerkstraat, Kleine Brugstraat, Kortestraat, Laekebeeklaan, Oeverbeemd, Paul Gilsonlaan, Philippe Destrykerlaan, Pieter Cornelisstraat, Pieter Michielsstraat, Reystraat, Schoolstraat, Stationsstraat, Terwenschoofstraat, Villalaan, Viooltjesstraat, Vorstsesteenweg, Vredelaan, Wandelingstraat, Weverijstraat, Wittehoedstraat.

Meer info: www.sint-pieters-leeuw.be/parkeerplan-ruisbroek

%d bloggers liken dit: