2014-06-13-MIVB-bus_lijn-50_in_RuisbroekRUISBROEK: – Vanaf zaterdag 24 december 2016 volgt buslijn 50 van de MIVB dezelfde omleiding als lijn 810 in Ruisbroek. Hierdoor wordt de omleiding via de ring opgeheven.
Er moet van maandag tot vrijdag, tussen 6.30uur en 19.30uur steeds overgestapt worden op een andere bus aan de Kerk van Ruisbroek.

Vanaf zaterdag 24 december 2016 volgen de bussen richting Lot Station een nieuwe omleiding in Ruisbroek.
De haltes Kerk Ruisbroek en Ruisbroek Centrum worden verplaatst. De halte Kerk Ruisbroek bevindt zich in de Paul Gilsonlaan, ter hoogte van huisnummer 1.
2016-12-23-omlijding-mivbDe halte Ruisbroek Centrum bevindt zich in de Fabriekstraat, ter hoogte van huisnummer 20. De haltes Sportcentrum, Kapel Ruisbroek, Voetbalclub en Beka worden opnieuw bediend.

De bussen richting Zuidstation worden omgeleid tussen de haltes Sportcentrum en Kerk Ruisbroek. Alle haltes worden bediend, uitgezonderd Ruisbroek Centrum. De halte Kerk Ruisbroek wordt verplaatst in de Paul Gilsonlaan, ter hoogte van huisnummer 43.

Van maandag tot en met vrijdag van 6u30 tot 19u30, wordt lijn 50 aan Kerk Ruisbroek gesplitst om een betere stiptheid te garanderen over de hele lijn. Stap aan Kerk Ruisbroek over op een andere bus om verder te reizen.

1 comment

  1. Dit is al veel beter als men vzn Brussel komt dat wij niet meer moeten overstappen aan de kerk om te voet te komen tot in Ruisbroek sportcentrum. Dank u wel!

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: