SINT-PIETERS-LEEUW: – Als u regelmatig de Makro in Sint-Pieters-Leeuw binnenloopt, heeft u het vast al opgemerkt: het hoekje met lokale producten uit het Pajottenland. Op vraag van Makro bouwde de cvba Lekkers uit het Pajottenland een rek waarin de producten uit ‘de tuin van Brussel’ samen uitgestald staan.


Door die producten van de streek samen te zetten, springen ze uit de massa. De consument weet meteen welke sappen, of kazen lokaal geproduceerd zijn”, klinkt het bij de coöperatie.

Groeiende familie
Recent werd de Lekkers uit het Pajottenland-familie nog uitgebreid met vijf nieuwe producenten: Walschot (mandjeskaas) uit Beersel, Charcuterie Roosdaal (gedroogd en gerookt vlees uit Roosdaal), Hof te Mols (zuivel), fruit d’Haemer (appelen en peren) en Ground Control (gin), alle drie uit Pepingen.

Geschenken uit het Pajottenland
Rond 11 november lanceert de coöperatie van Pajotse boeren en producenten opnieuw een reeks geschenkpakketten voor elk budget: 100 % lokaal en bovendien vol lekkers. Wordt vervolgd. Voor meer info over de geschenkpakketten: hou de facebookpagina van de coöperatie in de gaten.

Meer info over de coöperatie Lekkers uit het Pajottenland: www.lekkersuithetpajottenland.be

%d bloggers liken dit: