SINT-PIETERS-LEEUW: -De kinderen zongen, lachten, dansten,joelden,… vanmiddag in zaal Zonnig Leven voor het 20 jarig verjaardagsfeest van het Leeuwse Clownsduo Pipo & Pipette.


Pipo & Pipette zorgden dat de aanwezige kinderen en ouders een prachtshow voorgeschoteld kregen met liedjes, dansjes, goocheltrucs die ze de voorbije 20 jaar op het podium brachten. Zo begon de show met het nummer ‘Superman’ uit 1996, gevolgd door de dobbelsteentruck uit 2001, De Leuke Pipodans uit 2000,…
Natuurlijk waren ook de sprekende poppen Freddy de kikker en Octaaf de raaf van de partij evenals de Argentijnse aap Enrice. Er was ook een gastoptreden van het kinderkoor van Zangvereniging Redoris.
Tijdens de pauze kon iedereen op de foto met Pipo & Pipette.
De fans van het eerste uur Marieke De Munter en Kevin Borremans werden op het podium geroepen met hun jongste fan Senne van vijftien dagen oud en kregen een knuffelbeer als kado.
Ook de burgemeester van Bogaarden kwam Pipo & Pipette een hart onder de riem steken.
De dochter Daisy en schoonzoon Dennis brachten een ode aan hun ouders op de tonen van het liedje Hey Pa van Niels Destadsbader
Na de show zorgden onze clowns nog voor een verrassingspakket voor alle kindjes met snoepjes.

(het laden van de foto-diashow met 93 foto’s kan even duren)

Deze diashow vereist JavaScript.


Achter de geschminkte gezichten van Pipo en Pipette gaan Hans en Karine Devillé uit Sint-Pieters-Leeuw schuil.

Hans: ” Alles is zo’n 20 jaar geleden begonnen op een zomerkamp van de mutualiteit. Waar we gevraagd werden om de kinderen wat te animeren en van het een kwam het ander. Elk jaar maken we een nieuw show en nieuwe kostuums zodat de kinderen altijd iets anders te zien krijgen.”

Hoe kijken jullie zelf terug op die 20 jaar?
Hans: ”Och ja het is een hele tijd natuurlijk. We merken reeds dat van de eerste generatie die naar onze optredens kwamen dat zij nu reeds met hun kindjes beginnen komen te kijken.Ja dan voel ik me soms wat oud.
Maar we hadden dat nooit gedacht dat we dat 20 jaar zouden doen.Toen we 15 jaar bezig waren zeiden we op 20 jaar stoppen we maar nu zeggen we dat we op ons 25 jaar gaan stoppen (lachen beiden). We blijven doorgaan omdat we het beiden blijven leuk vinden eigenlijk.

Elk jaar komen jullie met een nieuwe show daar kruipt waarschijnlijk heel wat voorbereiding en werk in?
Karine: “Ja, Voor elke nieuwe show moeten we veel oefenen. We maken ook elke keer nieuwe kostuums, nieuwe goochel trucjes, nieuwe dansjes,… Dat is ook nodig dat we elk jaar vernieuwen want we hebben veel kindjes die ons elk jaar komen bekijken. En zo blijft het ook voor onszelf spannend.”
2016-10-11-20jaar-pipo_en_pipette_karine_hans

%d bloggers liken dit: