2016-02-03-tentoonstelling_Luc-Bohez_08SINT-PIETERS-LEEUW: – Vanaf vandaag kan u in WZC Zilverlinde en de lokale dienstencentra van het OCMW van Sint-Pieters-Leeuw de foto’s van fotograaf Luc Bohez bewonderen.

Kunstfotograaf Luc Bohez (69) woont in Sint-Pieters-Leeuw. Akl sinds zijn kindertijd is hij geboeid door fotografie en door de jaren heen raakte hij ook gepassioneerd door het rijke Pajottenland. Hij brengt de verschillende landschappen, idyllische plekjes en mooie bezienswaardigheden in beeld. Je voelt bij de beelden de liefde en zorg voor onze unieke streek. Hij geeft de beelden ook telkens een slagzin en dit met de nodige humor, wat het weer nuchter en vatbaar maakt voor u en ik.

Met deze tentoonstelling willen we de zeer typerende landschappen van onze streek weer bij de mensen brengen. Mensen die vaak mooie herinneringen koesteren aan het Pajottenland. Nu zij in het woonzorgcentrum verblijven kunnen zij deze mooie herinneringen weer boven halen.” zegt fotograaf Luc Bohez.

Deze diashow vereist JavaScript.

Eerder toonde Luc Bohez al zijn werk in CC Coloma in 2010.

Schepen van cultuur Jan Desmeth: “Met plezier stellen we deze foto’s ter beschikking. De foto’s werden destijds aangekocht door Cultuurcentrum Coloma, die deze nu met de grootste zorgen beheerd. De foto’s hangen nu verspreid over de verschillende gebouwen van het OCMW, Met name het woonzorgcentrum en de drie lokale dienstencentra ’t Paviljoentje, Negenhof en Meander.”

%d bloggers liken dit: