logo_inbreker-diefstal-overvalSINT-PIETERS-LEEUW: – Net als vorige week werden er tijdens het weekend verscheidene inbraken gepleegd in Sint-Pieters-Leeuw en de buurgemeenten van politiezone Zennevallei.

  • Op vrijdag 29 januari tussen 16u30 en 19u30 werd ingebroken in een woning aan het Kerkplein. De achterdeur werd geforceerd. De daders hebben de benedenverdieping doorzocht en een som geld gestolen.
  • In de Begoniastraat werd er ingebroken in een voertuig, in de nacht van vrijdag 29 op zaterdag 30 januari. De schuifdeur van de wagen werd opengebroken, en er werd onder meer elektrische apparatuur uit de laadbak gestolen.
  • In de nacht van zaterdag 30 op zondag 31 januari werd ingebroken in een woning in de Bezemstraat te Sint-Pieters-Leeuw. Een raam en de achterdeur van de keuken werden geforceerd. Er werd een som geld gestolen.
  • Op zondag 31 januari in de vooravond werd ingebroken in een woning aan het Nederveld. Een raam aan de achterzijde van de woning werd opengebroken. De woning werd volledig doorzocht. Het is niet duidelijk wat er precies gestolen werd. De lokale recherche voert een sporenonderzoek uit.
  • Aan de Bergensesteenweg te Sint-Pieters-Leeuw werd op 1/02 een diefstal van een fiets vastgesteld. De fiets werd uit een garagebox gestolen.
%d bloggers liken dit: