NEGENMANNEKE: – De gemeente Sint-Pieters-Leeuw en intercommunale Haviland streven naar een propere en leefbare gemeente. Het gemeentebestuur vindt het belangrijk dat de gemeente een nette omgeving is en spant zich hard in om dat te realiseren. Daarom heeft het gemeentebestuur van Sint-Pieters-Leeuw via een YouTube-filmpje al zijn basisscholen uitgedaagd in een “fata morgana afval”. De leerlingen moeten in de maand maart honderd batterijen verzamelen, de schoolomgeving net houden en een modeshow organiseren met kledij gemaakt van afval. Bij elke behaalde uitdaging kunnen de scholen een Fata Morgana vuilnisbakje verdienen.
De Sint-Stevensschool hield vrijdagnamiddag zijn modeshow met recyclage materiaal.

2015-03-20-fata-morgana_St-Steven_19
De jury vond dat ook de Sint-Stevensschool de drie Fata Morgana vuilbak trofeeën verdiende.

Deze slideshow vereist JavaScript.

%d bloggers liken dit: