ZUUN: – Vanmiddag bracht Rudi Tastenoe in primeur zijn project “Zing mee met Rudi” in de leefruimte Zonnedal van woonzorgcentrum WZC Zilverlinde.
Zoals we u reeds dinsdag in een artikel melden (zie artikel 17/03/2015) start Rudi, dankzij enkele sponsors,met een gratis zang tournee door alle woonzorgcentra in de buurt en krijgen de aanwezigen een gratis zangboekje.
2015-03-19_Rudi-muziekboekje_04
Meestal is er heel weinig budget voorzien voor animatie en entertainment voor de bewoners in rusthuizen en dat zal er volgens Rudi zeker niet op verbeteren. Dit zette hem aan het denken en zo ontstond zijn project ” Zing mee met Rudi” waarmee hij een uurtje gratis gaat optreden in oa. woonzorgcentra.

Rudy Tastenoe: ‘De bewoners krijgen een boekje, in luxe uitvoering, als geschenk dat ze mogen houden en waar ze achteraf nog heel veel plezier zullen aan hebben, met 50 meezingers: met de liedjesteksten, foto’s van de artiesten, mopjes, gedichtjes en foto’s van mezelf.

Deze namiddag werden de liedjes alvast uit volle borst meegezongen en heerste er een heel gezellige sfeer.

Deze diashow vereist JavaScript.

%d bloggers liken dit: