2013-03-12-notify-me_vuilzakkenSINT-PIETERS-LEEUW: – Tot voor kort kon het gemeentebestuur van Sint-Pieters-Leeuw zijn inwoners op de hoogte houden via het notificatieplatform NotifyMe dat SMS’en en mails verstuurde. Aangezien de firma die het platform beheerde intussen de boeken heeft neergelegd, kan de gemeente via NotifyMe echter geen berichten meer versturen.
De gemeente verontschuldigt zich bij de abonnees voor het ongemak.

Voor wie toch graag verwittigd wordt voor een afvalophaling, raden wij de gratis app ‘Recycle’ van Fost Plus aan. Deze app kunnen jullie downloaden via de App Store of via Google Play. Meer info vinden jullie op www.ophaalkalender.be.

Via de gemeentelijke elektronische nieuwsbrief kan je uiteraard ook op de hoogte gehouden worden van allerlei nieuwtjes. Abonneren kan steeds via www.sint-pieters-leeuw.be/eNieuwsbrief.

%d bloggers liken dit: