RUISBROEK: – Ook in de Vrije Basisschool Jan Ruusbroec heerste de Fata Morgana koorts.
2015-03-18-fata-morgana_Jan-Ruusbroec (14)
In Jan Ruusbroec is milieu een belangrijk thema zo kregen alle kinderen reeds een herbruikbare drinkfles waarmee ze dagelijks naar school komen wat voor heel wat minder afval zorgt van drankverpakkingen.
Ook voor de fata morgana uitdagingen van de gemeente en Haviland hebben de kleuters en de lagere school hun beste beentje voorgezet.
De verzamelde batterijen van de school werden in een lesje metend rekenen gewogen door juf Jessica en de leerlingen van de 3de klas. Er werd 63 kilogram ingezameld. Ook het vele zwerfvuil rond de school werd opgeruimd. Vanmiddag hielden ze dan een modeshow van gerecycleerd materiaal en zongen ze met zijn allen het afvallied. De jury beloonde hen met drie Fata Morgana vuilbak trofeeën

Deze slideshow vereist JavaScript.

%d bloggers liken dit: