PAJOTTENLAND: – Deze week organiseerde Pajottenland+ een fotoshoot voor producenten die het Pajottenlandmerk gebruiken.

Tot onze tevredenheid stellen we vast dat altijd maar meer streekorganisaties en ondernemers uit de plattelandseconomie hun naam verbinden aan het Pajottenlandmerk”, aldus coördinator Jos Huwaert van Pajottenland+. “Producenten die meestappen in dat regioverhaal, betalen een jaarlijkse bijdrage en krijgen daar ‘n mooie return voor in de plaats. Zo kozen we dit jaar voor een fotoshoot, om zowel de producenten als hun producten extra in de kijker te zetten.

Pajottenland+ huisfotograaf Luc Bohez portretteert Geert Van Dorsselaer en Frederiek Bouljon van 4Pajot
Pajottenland+ huisfotograaf Luc Bohez portretteert Geert Van Dorsselaer en Frederiek Bouljon van 4Pajot

4Pajot
Ook Geert Van Dorsselaer en Frederiek Bouljon van 4Pajot waren er graag bij op de fotoshoot. Samen met hun twee collega-bierbrouwers uit Vlezenbeek werken ze artisanaal en zo veel mogelijk met producten uit de streek waaronder tarwe, zwarte haver en honing uit Sint-Pieters-Leeuw en hop uit Sint-Martens-Bodegem. Ook voor de namen van hun bieren (Wutte Mie, Stoute Miel enz.) zoekt 4Pajot het graag lokaal.

%d bloggers liken dit: