VLAAMS-BRABANT / SINT-PIETERS-LEEUW: – Provincieraadslid en ereburgemeester van Sint-Pieters-Leeuw, Lieve Vanlinthout kreeg dinsdagnamiddag tijdens de provincieraad van Vlaams-Brabant het ereteken van Ridder in de Leopoldsorde.
2015-01-20-Lieve-ridder
Lieve Vanlinthout krijgt de titel omdat ze sinds 1995 onafgebroken deel uitmaakt van de provincieraad voor de CD&V-fractie.
Ze is tijdens deze legislatuur in de provincie voorzitter van de raadscommissie jeugd, cultuurbeleid, Vlaams karakter, sport, recreatie en domeinen en tevens ondervoorzitter van vzw Toerisme Vlaams-Brabant.

Lieve Vanlinthout was eerder 24 jaar actief in de gemeentepolitiek, waarvan 6 jaar als 3de schepen, 6 jaar als 1ste schepen en 12 jaar als burgemeester van Sint-Pieters-Leeuw. In 2013 kreeg ze de titel van ereburgemeester.

%d bloggers liken dit: