ALCOHOLCONTROLESINT-PIETERS-LEEUW: – In het kader van de BOB-campagne controleerde de lokale politie van Sint-Pieters-Leeuw op donderdag 8 januari 2015 bestuurders op het sturen onder invloed van alcohol of drugs.

•Op de Postweg werden 76 bestuurders gecontroleerd, al deze bestuurders testten safe.
•Op de Humaniteitslaan werden 24 bestuurders gecontroleerd, 3 bestuurders testten alarm. Zij kregen een rijverbod van drie uur. Eén bestuurder legde een positieve speekseltest af, zijn rijbewijs werd onmiddellijk ingetrokken.

Tijdens het verloop van de controles werden ook andere verkeersinbreuken vastgesteld. 4 personen droegen geen veiligheidsgordel, één persoon reed zonder rijbewijs, twee voertuigen hadden geen technisch controle ondergaan en één vrachtwagen was in overtreding met zijn ladingzekering.

%d bloggers liken dit: