snelheidscontrole_fabriekstraatSINT-PIETERS-LEEUW:- De lokale politie van Sint-Pieters-Leeuw hield het voorbije weekend enkele snelheid-, drugs- en alcoholcontroles.

In de G. Wittouckstraat werd een snelheidscontrole gehouden op 14 november 2014 tussen 19u30 en 21u30.
51 bestuurders reden te snel.
31 van deze bestuurders werden geïntercepteerd door motorrijders van de lokale verkeerspolitie en onmiddellijk aan een ademtest onderworpen. Drie bestuurders bleken onder invloed van alcohol (0.24, 0.41 en 0.67 mg/Lual). Eén rijbewijs werd onmiddellijk ingetrokken. Eén voertuig had een keuringsbewijs dat vervallen was sedert meer dan 11 maanden.

Op 15 november 2014 werden tussen middernacht en 2u30 41 voertuigen gecontroleerd op de Bergensesteenweg. 2 bestuurders leverden een positieve speekseltest af omdat ze onder invloed waren van drugs. Hun rijbewijs werd onmiddellijk ingetrokken.

%d bloggers liken dit: