2014-10-16-enqueteSINT-PIETERS-LEEUW: – Open VLD Sint-Pieters-Leeuw, wil naast hun visie en standpunten ook luisteren naar de mening van de Leeuwenaren via www.mijnleeuw.be en hun visie hierop afstemmen. Zij houden hun eerste enquête over de inplanting van een cultuurtempel in Ruisbroek.

De afgelopen weken was de inplanting van een cultuurtempel in Ruisbroek een nationaal fenomeen en daarom hebben zij hun 1ste enquête dan ook helemaal hieraan gewijd.

Olivier Huygens, Voorzitter Open VLD – Afdeling Sint-Pieters-leeuw:
Het gemeentebestuur van Sint-Pieters-Leeuw liet hierover reeds een haalbaarheidsstudie uitvoeren. Zij hebben dan ook reeds 6 miljoen euro ingeschreven in hun meerjarenbegroting voor de bouw van dit complex. Daarnaast zouden dan ook nog extra middelen voor de werking moeten voorzien worden.
Het moet een blok worden zoals De Singel in Antwerpen of het Concertgebouw in Brugge. Ter info: binnen een straal van 15 km in Vlaanderen liggen 20 cultuurcentra. In het Brussels Gewest 22 gemeenschapscentra en cultuurhuizen als de Munt, Bozar, Kaaitheater, Flagey en KVS.
Wij vragen ons echter af wat de bevolking van Sint-Pieters-Leeuw hiervan vindt.
Daarom willen wij iedereen aanmoedigen om de enquête in te vullen. Dit kan tot 15 november. Enkele dagen nadien zullen wij dan ook de resultaten kenbaar maken. Vanaf dan starten we met een volgende enquête die opnieuw zal gaan over een actueel onderwerp
.’
www.mijnleeuw.be

%d bloggers liken dit: