2014-09-18-car-free-daySINT-PIETERS-LEEUW: – Op 18 september 2014 is het “Car Free Day”.  Car Free Day is een duurzame pendeldag. Op Car Free Day moedigen wij iedereen aan om te kiezen voor duurzaam woon-werkverkeer. We willen die dag zoveel mogelijk werknemers uit de auto halen en hen overtuigen om fiets, bus of trein naar het werk te nemen.

2014-08-02-gelegenheids-fietsparkingHet gemeentebestuur van Sint-Pieters-Leeuw werkt mee aan deze actie en spoort samen met Taxistop alle werkgevers en hun werknemers aan om op 18 september de auto aan de kant te laten en te kiezen voor duurzame alternatieven.
Wie registreert en deelneemt aan Car Free Day maakt kans op mooie prijzen. Deelnemen kan via www.weekvandemobiliteit.be.
Van 16-22 september 2014 is het de week van de mobiliteit.

%d bloggers liken dit: