ZUUN: – In Zonnig Leven honden kinderen vrijdagavond gratis hun boeken kaften dankzij “Ezelsoor”.
2014-09-05-Ezelsoor_99
Samen met mama, papa, oma of een vrijwilliger werden alle boeken voorzien van leuk kaftpapier zodat het schooljaar goed kan starten.

Speciaal dit jaar kwam Herman (Markske uit FC De Kamioenen) Verbruggen afgezakt naar Sint-Pieters-Leeuw om ook mee boeken te kaften. Alhoewel,… ‘Markske’ en boeken kaften,… Zo handig is hij nu ook weer niet,… Dus nam hij uitgebreid de tijd om met alle kinderen op de foto te gaan en hen een handtekening te bezorgen. Sommigen kinderen zullen volgende week zeker in school pronken met Markske zijn handtekening op hun boekenkaft of in een meegebrachte strip.
In ruil hiervoor werd hij door één van de aanwezige kinderen zelf bedankt met een grote fles choco.

Verder waren er net zoals de vorige jaren enkele illustratoren aanwezig om op de kaft van de boeken leuke tekeningetjes aan te brengen. Onder hen Maarten Defossez uit Sint-Pieters-Leeuw en Jean Deras uit Halle.

Enkele lokale (jeugd)verenigingen maakten van de gelegenheid gebruik om zich voor te stellen aan het jonge publiek.

Deze diashow vereist JavaScript.


Ezelsoor is een project van de gemeente Sint-Pieters-Leeuw en andere cultuur- en gemeenschapscentra in Vlaams-Brabant. Ezelsoor is een samenwerking tussen het gemeentebestuur en Leeuwse verenigingen en partners.

%d bloggers liken dit: