VLEZENBEEK: – Vrijdagavond kon Cultureel Centrum De Merselborre in Vlezenbeek feestelijk heropend worden na de grondige renovatiewerken die er tijdens de zomerperiode hadden plaatsgehad.
2014-09-05-heropening-Merselborre_02
Schepen van Gebouwen Lucien Wauters: ‘Er werden voor vierhonderdduizend euro werken uitgevoerd. Zo kwam er onder meer een epoxyvloer, een nieuwe klank- en lichtinstallatie, een nieuwe telescopische tribune met meer plaatsen en groter zitcomfort. De vestiaire verhuisde naar de inkomhal. Ook werd keuken van de cafetaria werd uitgebreid, zodat er vanaf september ook kleine snacks kunnen worden geserveerd. Verder werd ook de tentoonstellingszaal vernieuwd.

Schepen van Cultuur: Jan Desmeth sprak de wens uit dat De Merselborre ook in de komende decennia een gezellige ontmoetingsplaats mag blijven voor iedereen,  die zich betrokken voelt, een plaats van afspraak,  een plaats voor een bruisend cultuur leven.

De grote zaal werd feestelijk geopend met een comedy-avond door “A World of Comedy” met Michael Van Peel, Bert Gabriëls & MC Jan-Bart De Muelenare. Terwijl in de tentoonstellingsruimte men kon gaan kijken naar de werken van kunstschilder Henri Vlezenbeek.

Deze diashow vereist JavaScript.

%d bloggers liken dit: