SINT-PIETERS-LEEUW: – Sinds vanmorgen heerst er een creatieve drukte in de Leeuwse Kunstacademie. Het jaarlijks paasatelier voor creatieve duizendpoten van 6 tot 12 jaar ging er van start.
2014-04-14-paasatelier_kunstacademie
De kinderen zullen er deze week beeldhouwen, boetseren, schilderen, tekenen, een echte tentoonstelling opzetten,… rond het thema “aan tafel”.

Directeur Patrick Huybrechts: ‘ Met het thema “aan tafel” kunnen we veel kanten op om creatief te zijn. De internationale keuken, de Italiaanse keuken met pasta. Maar tevens gaan we het samen met de kinderen interessant maken door er ook tegengewicht bij te verzinnen. Bijvoorbeeld een katten of ratten invasie in de keuken,… De verbeelding zal heel wat creaties voortbrengen die we dan vrijdag voor de ouders en vrienden zullen tentoonstellen.

%d bloggers liken dit: