2014-04-14-bike-exp-2014BRUSSEL: – Van 5 tot 16 mei 2014 palmt Bike Experience voor het vijfde jaar op rij onze hoofdstad in.
Met dit initiatief willen de Brusselse fietsverenigingen en Brussel Mobiliteit automobilisten in Brussel de kans bieden om over te stappen op de fiets.

Tot 27 april kunnen enthousiastelingen zich inschrijven om volledig gratis onder begeleiding van een ervaren stadsfietser de fietsmicrobe op te doen en zo de voordelen van fietsen op een veilige manier te ontdekken. Wie eenmaal van het fietsen in Brussel proeft, is vaak gewonnen voor het leven.

Bike Experience werkt volgens een ‘tandemprincipe’: een beginnend fietser (‘Biker’) ontdekt de geneugten van het fietsen in het kielzog van een geoefend fietser (‘Coach’). De deelnemers krijgen een aangepaste begeleiding. Niet alleen volgen kandidaten vooraf een opleiding ‘fietsen in de stad’, ze kunnen ook rekenen op een persoonlijke coaching tijdens de eerste drie dagen van Bike Experience. Zo krijgt elke Biker vanaf het moment dat hij zich inschrijft een Coach toegewezen die hem ’s ochtends en ’s avonds begeleidt op zijn woon-werktraject.
Meer info en inschrijvingen: bikeexperience.be

%d bloggers liken dit: