HALLE: – De regionale ruilbeurs van de Bibtrollies in Halle vorige zondag was een groot succes! Ook de bib van Sint-Pieters-Leeuw was van de partij.
2014-03-23-ruilbeurs-bibtrollies_01
Wie verkleed kwam als zijn favoriete bibtrollie kreeg nog een leuke ‘Bibtrollie’-brooddoos kado.
2014-03-23-ruilbeurs-bibtrollies_05 2014-03-23-ruilbeurs-bibtrollies_04
Kinderen worden beloond voor hun bezoek aan de bibliotheek in het Pajottenland en de Zennevallei met een bibtrolley kaart. Hoe meer ze naar de bib komen, hoe sneller hun verzameling volledig kan zijn.

Bibliothecaris Sint-Pieters-Leeuw, Katja Grammens: ‘De verzamelactie zet kinderen aan tot lezen en maakt het bibliotheekbezoek tot een nog aangenamere ervaring. Wie leest, die spaart. De grappige, lieve en soms eigenwijze figuurtjes vielen bij de kinderen bijzonder in de smaak. De kaartjes konden individueel of met de klas worden verzameld op een verzamelposter.’
2014-03-23-ruilbeurs-bibtrollies_03 2014-03-23-ruilbeurs-bibtrollies_02

Meer info: http://bibtrollies.be

%d bloggers liken dit: