verkiezingen-stemmen-potlood-verkiezing-stembriefSINT-PIETERS-LEEUW: – Bij Open Vld is Kathleen D’Herde 4de opvolgster op de lijst van de kamer bij de verkiezingen van 25 mei 2014.

Kathleen D’Herde: ‘Tijdens de afgelopen weken werden de Open Vld lijst samengesteld en kreeg ik de 4de opvolgers voor de Kamer, met als lijsttrekker Maggie De Block.

2014-03-24-De-Block_D-HerdeIk wil graag mijn steentje bijdragen om het liberaal gedachtengoed verder uit te werken. Vrij kunnen denken en doen, uiteraard met respect voor ieder, zijn voor mij belangrijke pijlers in de samenleving. Verantwoord handelen waar eenieder beter van wordt is een streefdoel. Als fractievoorzitter van Open Vld SPL en gewezen schepen heb ik heel wat politieke ervaring. Ik wil me niet alleen inzetten voor de problematiek in onze gemeente maar in de bredere regio.

In het verleden was het reeds zo dat wij vanuit onze afdeling een sterke band hadden met onze parlementairen en dat zorgt ervoor dat bepaalde dossiers een andere wending krijgen doordat de lokale afdeling de problematiek ook beter kent.
Zo bv. was er sprake van de inplanting van een open terugkeercentrum in de wijk Negenmanneken te Sint-Pieters-Leeuw. Van zodra Maggie De Block, staatssecretaris van asiel en migratie werd, nam ik hierover met haar contact op. Na enkele malen overlegd te hebben, besloot Maggie De Block, samen met haar diensten, dat Sint-Pieters-Leeuw inderdaad niet de ideale inplantingsplaats was voor dergelijk terugkeercentrum. Dit is het resultaat van een goede communicatie tussen het lokale bestuur en de parlementair. Daarom wil ik mij ten volle inzetten om de kamerlijst te steunen.’

%d bloggers liken dit: