SINT-PIETERS-LEEUW: – Vanaf 1 april 2014 (geen grap) pakt de Leeuwse Handelsvereniging RinkRond Leeuw (RRL) uit met een unieke spaaractie: “Mijn buurt, Mijn voordeel”. Iedere maand schenkt een deelnemende handelaar, lid van RRL een mooie, waardevolle prijs weg. En dit kan gaan tot een “Miele” Stofzuiger, een gratis dinertje, gratis aankoop gedurende 1 maand van “Nestlé” dranken, gratis voetverzorging, gratis bezoekje aan de kapper, een verwenpakket, gratis verblijf in Spanje, enz…
2014-03-18-ring-rond-leeuw-spaaractie
Om kans te maken op de maandelijkse prijs dient men te sparen bij alle handelaars van RRL. Daar ontvangt de klant een spaarkaart en verzamelt er stickers. Bij een volle spaarkaart, 6 stickers, kan men kans maken om winnaar te worden van de prijs. De klant beslist dus zelf wanneer en voor welke prijs hij zal spelen door zelf te kiezen wanneer hij/zij de volle spaarkaart(en) binnenbrengt. De maandelijkse aankondiging van de te winnen prijs zal meegedeeld worden via de plaatselijke pers, de Facebookpagina van RRL en de website www.rinkrondleeuw.be. Ook de maandelijkse winnaar, de deelnemende handelaars zullen via deze wegen worden bekendgemaakt.

2014-03-18-ring-rond-leeuw-spaaractie-spaarkaartMet de spaarkaart willen de handelaars van RRL zich profileren als een (h)echt handelscentrum. Als verenigde handelaars willen zij de Leeuwenaars en naburige inwoners belonen voor hun loyaliteit, maar ook laten zien dat zij er dagelijks staan met de glimlach, dat winkelen in eigen buurt loont en dat men voor elke aankoop of dienstverlening terecht kan in eigen streek. Daarnaast blijft RRL ook wedijveren ten dienste voor hun leden voor het onderhouden van contacten onderling en de samenwerking met de gemeente.

Een deelnemende handelaar kan men herkennen aan de sticker van RRL op de etalage of ingang.

Deelnemende handelaars: Drankencentrale Schoentjes • Bell Tours • Altep Technologie • Record Bank Verghote • Wijnen D’Herde • Karos Bvba verzekeringen • Dierenarts Stegen Johan bvba• New Das Security Bvba • Pedicure aan Huis Laus Nadia • Apotheek Toelen • Kapsalon Koen • ING Coloma • Vierendeel Dirk en Kim bouwonderneming • Fabelec-Selexion nv • De Groot -Callaert Bvba• CVBA Belfius Leeuw en Zoniën • De Gareelmaker Taverne • Apotheek Deridder BVBA • Slagerij Wauters • Gorgon Motors (Renault) • Helon Architecten • Century 21 Pro Domo • Colora • Brukomtegel • Ronaldus bier • De Hongerige Leeuw/Ijsland • Moriau Gas • Boomkwekerij Tielemans • KVIK keukens SPL • Argenta SPL • T Gemakske café-resto • Golfstore • Twins Restaurant • Nissan Duyck • Groendecor.
RinkRond Leeuw: Verrassend veel dichtbij!!

%d bloggers liken dit: