PAJOTTENLAND / ZENNEVALLEI: – Toerisme Pajottenland en Zennevallei stelde afgelopen weekend een ambitieus meerjarenplan voor in bezoekerscentrum De Lambiek te Beersel
2014-03-15-meerjarenplan_toerisme_Pajottenland_01
Met de ontmoetingsdag van vorig weekend wil het bestuur van Toerisme Pajottenland en Zennevallei alle actoren uit het toeristische veld samenbrengen om de uitdagingen van het toerisme voor onze regio in de komende jaren toe te lichten.
2014-03-15-meerjarenplan_toerisme_Pajottenland_022014-03-15-meerjarenplan_toerisme_Pajottenland_03
Voorzitter en schepen van toerisme van Sint-Pieters-Leeuw , Marleen De Kegel: “ We staan met de toerismewerking in onze streek op een keerpunt. Toerisme staat duidelijk op de agenda in onze gemeenten. Elke gemeente is zich bewust van haar toeristisch potentieel en er tevens van overtuigd dat door samen te werken een sterke bovenregionale promotie kan gevoerd worden.”

Eerst en vooral zet de vzw in op verdere digitalisering. In 2013 werd een online boekingsplatform in gebruik genomen. Men wil verder werk maken van het ombouwen van de website en vanaf 2015 zal de ontwikkeling van een toeristische applicatie voor mobiele media een prioriteit zijn.
2014-03-15-meerjarenplan_toerisme_Pajottenland_04 2014-03-15-meerjarenplan_toerisme_Pajottenland_05
Samen met Medialaan zal nog dit jaar een online toeristisch natraject ontwikkeld worden naar aanleiding van de VTM serie “Amateurs”. Deze serie brengt in het najaar het Pajottenland en de Zennevallei gedurende 9 weken prime time op het scherm in heel Vlaanderen en brengt onze streek en haar inwoners in beeld zoals ze is en zoals de Pajotten willen dat ze gezien wordt. Een reeks dus die de streek en unieke kans geeft om haar imago te versterken.

Toerisme Pajottenland en Zennevallei wil als partnerorganisatie samenwerken met alle organisaties of instanties die op een of andere manier betrokken zijn bij de werking van toerisme of een bepalende rol hebben bij het invullen van het merk “ Pajottenland-Zennevallei” in één of meerdere facetten.
Sinds 1 januari 2013 is Johan Vencken door de vzw aangsteld als manager om er een proactieve toerismemarketingorganisatie van te maken.

Meer info: www.toerisme-pajottenland.be
https://www.facebook.com/toerismepajottenlandzennevallei  –  https://twitter.com/VisitPajotZenne

%d bloggers liken dit: