logo_14-18_PAJOTTENLAND-ZENNEVALLEI_WO1SINT-PIETERS-LEEUW: – De herdenking van de Groote Oorlog valt niet meer weg te denken. Ook de gemeente Sint-Pieters-Leeuw is volop bezig met het plannen van een herdenkingsprogramma. Naast eigen initiatieven hoopt de gemeente ook verenigingen warm te maken om zelf aan de slag te gaan.

Wil jij samen met jouw vereniging werken rond de Groote Oorlog?
Laat het aan de gemeente dan weten.Zij kunnen je helpen met het vinden van een gepaste locatie en het voeren van promotie. Laat je creativiteit de vrije loop, er zijn genoeg mogelijkheden, denk maar aan een wandeling, een zoektocht, een daguitstap, een lezing, een quiz, een muziekoptreden, een toneelstuk en een gespreksavond.
Wie zin heeft om mee te helpen zoeken naar de geschiedenis van gesneuvelde Leeuwenaren of wie een eigen onderzoek uitvoert, mag eveneens contact opnemen met de dienst Erfgoed (T 02 371 22 62 – toerisme@sint-pieters-leeuw.be).

Het voorlopig herdenkingsprogramma vind je alvast op www.sint-pieters-leeuw.be/herdenkingWOI.

%d bloggers liken dit: