verkiezingen-stemmen-potloodSINT-PIETERS-LEEUW: – Onze gemeente Sint-Pieters-Leeuw is goed vertegenwoordigd op de Groenlijsten, niet minder dan drie energieke dames krijgen een plaatsje op de federale of de Vlaamse lijst: Jenny Sleeuwaegen, gemeenteraadslid, de 11de plaats bij de effectieven op de federale lijst Mia Casteels, actieve vrijwilliger, de 16de plaats bij de effectieven op de Vlaamse lijst Esma Afrahte, enthousiaste Groene student, de 5de plaats bij de opvolgers op de Vlaamse lijst.
Jenny Sleeuwaegen: ‘Wij hebben alle drie dezelfde droom. Vanop onze plaats op de lijsten willen wij onze bijdrage leveren aan een mooi resultaat op 25 mei. Na een verkiezingsoverwinning in 2010 en een sterk resultaat bij de gemeenteraadsverkiezingen in 2012 wil Groen nu een hattrick scoren en daar willen wij mee onze schouders onder zetten.’

Jenny Sleeuwaegen   Esma-Afrahte  Mia-casteels

Het groene project is nodig, vindt Esma Afrahte: “Onze kersverse slogan ‘Samen Beter Doen’ zegt het helemaal. We hebben een sociaal en groen project dat werkt. Samen kunnen we de uitdagingen aan. Ik wil mee verantwoordelijkheid nemen.”

Mijn persoonlijke focus ligt niet alleen op eerlijk werk voor iedereen, maar zeker ook op een zo goed uitgebouwd openbaar vervoer dat iedereen makkelijk op het werk geraakt.

Met haar kandidatuur wil Mia Casteels de groene lijsttrekkers ondersteunen. “Hermes Sanctorum, onze lijsttrekker voor het Vlaams parlement, is een dossiervreter die gaat voor een sterk natuur- en milieubeleid. Anne Dedry, lijsttrekster voor de Kamer, heeft haar sporen verdiend in de zorgsector. Onder andere als oprichtster van De Bakermat, het expertisecentrum voor kraamzorg.”
“Een zorgzamere samenleving met ruimte voor iedereen en waar elk een zich naar eigen vermogen kan ontplooien, is voor mij heel belangrijk.”

Voor Jenny Sleeuwaegen, telt vooral het niet te onderschatten belang van de verkiezingen van 25 mei. De uitdagingen voor ons land zijn enorm. Groen heeft daar de antwoorden op. “Professioneel ligt voor mij als HR specialist, ethisch verantwoord werkbaar werk voor iedereen in de hoogste schuif. En persoonlijk vind ik dierenwelzijn ongelooflijk belangrijk. Daar moeten we de komende jaren echt werk van maken. En daarvoor trek ik met volle goesting op campagne.

%d bloggers liken dit: