postweg-155_VlezenbeekVLEZENBEEK: – De voormalige onderwijzerswoning gelegen aan de Postweg 155 in Vlezenbeek wordt door het gemeentebestuur niet verkocht, dat besliste de gemeenteraad van donderdag 30 januari 2014.
Hiermee trekt de meerderheid haar principebeslissing van 29 maart 2012 om over te gaan tot een openbare verkoop, in.

Schepen van gebouwen Lucien wauters (CD&V): “Door het niet verkopen van het gebouw aan de Postweg 155 komt de meerderheid tegemoet aan het bestuursakkoord. De gemeentelijke technische en gebouwendienst heeft reeds al heel wat verbouwingswerken uitgevoerd. Hiermee werd de voormalige onderwijswoning verder geïntegreerd in de Merselborre met verschillende polyvalente zalen.”
Verder werd op de gemeenteraad ook het bestek voor een deel van de aanpassingswerken aan de Merselborre goedgekeurd. Deze opdracht omvat de binnenafwerking (perceel 1) en de levering en plaatsing van een nieuwe licht- en klankinstallatie (perceel 2) en van een nieuwe tribune (perceel 3). Voor perceel 1 wordt een open aanbesteding opgestart, voor percelen 2 en 3 een open offerteaanvraag.”

Schepen van Jeugd Bart Keymolen (CD&V) en lokaal partijvoorzitter Siebe Ruykens (CD&V), beiden uit Vlezenbeek, zijn verheugd met de nieuwe toekomstplannen van de Postweg 155. Na de verhuis van de KLJ had de gemeente de intentie om het gebouw te verkopen, daar komt ze gelukkig nu op terug. Samen met de verdere integratie van de Postweg 155 zal de Merselborre beter uitgerust zijn en voldoende vergaderruimtes bieden voor onze vele Leeuwse verenigingen.

CD&V voorzitter Siebe Ruykens, schepen van Jeugd Bart Keymolen en schepen van gebouwen Lucien Wauters
CD&V voorzitter Siebe Ruykens, schepen van Jeugd Bart Keymolen en schepen van gebouwen Lucien Wauters
%d bloggers liken dit: