Roland-MeulemansSINT-PIETERS-LEEUW: – Gewezen schepen en OCMW voorzitter Roland Meulemans (CD&V) is bij een motorongeval in Thailand omgekomen.

Roland Meulemans, geboren op 19 februari 1953.
In 1981 verkozen als gemeenteraadslid, in 1994 verkozen als schepen van jeugd en sport hij realiseerde toen de bouw van Laekelinde en de aanpassingen aan het zwembad. Sinds 2000 was hij 12 jaar voorzitter van het OCMW van Sint-Pieters-Leeuw.

De laatste jaren van zijn politieke carriere realiseerde hij bij het OCMW de dienstencentra, de maaltijdbedeling, het uitbreiden van de sociale dienst en het hoofdstuk werd afgesloten met de bouw van WZC Zilverlinde en LDC Meander.
2012-09-23-opendeur-Meander_07b 2009-12-12-Eerstesteenlegging-Zilverlinde_1
Na zijn pensionering in het begin van 2013 week hij definitief uit naar Thailand, in Chiang Mai, het land dat hij sinds enkele jaren een grote plaats in zijn hart gegeven had.

archief: www.sint-pieters-leeuw.eu/?s=roland+meulemans

6 comments

  1. Mijn oprechte deelneming aan de familie. Veel sterkte.
    Roland je hebt jammer genoeg niet lang kunnen genieten van je droom… Ik hoop dat je toch in die korte periode hebt kunnen genieten van je paradijs. Vaarwel Roland

  2. Ik wens de familie veel sterkte. En Bedankt Roland voor al die mooie tijd dat je bij ons was en voor ons hebt gedaan. Nu ben je heen gegaan op een plaats waar u zo graag was,en u nieuwe thuis was en had gevonden, en nu met wie moet ik nu nog chatten….. Roland rust in vrede

  3. Eerst ongeloof, daarna verbijstering, Roland, je was iemand die we nooit zullen vergeten. Collega met wie we Thaise les volgden en dan samen in Chiang Mai genieten van Thai-food aan de rivier en daarna samen nog de stad in augustus 2013. Dat kunnen we nu niet meer overdoen maar we koesteren dat samenzijn.

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: