DE-MERSELBORRE_Vlezenbeek_Sint-Pieters-LeeuwVLEZENBEEK: – Op zondag 2 februari 2014 om 15.00 en 19.00 uur “Walk On By” in De Merselborre

Walk On By is de gloednieuwe voorstelling over het leven van componist Burt Bacharach en is meer dan alleen een liedjesprogramma. Piano, zang, beeld en acteursspel zijn het medium. Deze voorstelling, gedrenkt in een muzikaal parfum van overbekende songs, vertelt het boeiende leven van een Amerikaanse componist.
Zang en spel : Leeuwenaar Leendert De Vis
Piano en spel : Stefanie Vanspauwen
Sinds 2013 vormen Leendert De Vis en Stefanie Vanspauwen samen het duo Close To You. Een vereniging voor al uw trouwnissen, begrafenissen, concerten, e.a. Zij brengen ook voor u de voorstelling Walk On By. Neem gerust ook eens een kijkje op hun website http://www.closetoyou.be
Waar: De Merselborre, Schaliestraat 2 te Vlezenbeek
Prijs: vvk : 8 euro – kassa : 10 euro
Organisatie: Gemeentelijk Cultureel Centrum Coloma 02 371 22 62 – 02 331 18 71

%d bloggers liken dit: