De Lijn bus 170 in Sint-Pieters-LeeuwSINT-PIETERS-LEEUW: – De lokale politie Sint-Pieters-Leeuw heeft op donderdag 19 december 2013 samen met de controlediensten van de vervoersmaatschappij De Lijn een alcoholcontrole uitgevoerd. Tussen 17u30 en 19u00 werden alle buschauffeurs op de lijnen 170 -171 en 810 onderworpen aan een ademtest.

Alle chauffeurs verleenden hun spontane medewerking en allen bliezen ze safe. Zowel de reizigers als de buschauffeurs zelf reageerden positief op deze controle. Dergelijke acties zullen in de komende dagen herhaald worden.

Verder zal de lokale politie op regelmatige tijdstippen patrouilleren en zichtbaar aanwezig zijn op diverse buslijnen. Met deze preventieve acties wil de politie haar aanwezigheid en het veiligheidsgevoel op het openbaar vervoer versterken.

%d bloggers liken dit: