ZUUN / SINT-PIETERS-LEEUW: – Op 18 december 2013 sluit de lokale politiezone Sint-Pieters-Leeuw de deuren van haar politiepost in de Generaal Lemanstraat en verhuist ze naar het gerenoveerde politiegebouw ‘Site 250’ op de Pepingensesteenweg.
politiecommissariaat_Lemanstraat_Sint-Pieters-Leeuw SITE250
Vanaf dan kan je in het politiegebouw ‘Site 250’ terecht voor een klacht of een aangifte, een attest van verlies, verloren of gevonden voorwerpen,… kortom, voor de volledige dienstverlening van de lokale politie.

Het gaat om een voorlopige regeling. Het bestaande politiegebouw in de Generaal Lemanstraat beantwoordt niet langer aan de technische normen van een moderne politiepost. Het gemeentebestuur heeft beslist om in de ruime omgeving van Zuun een nieuw gebouw te bouwen dat voldoet aan de noden van een lokale politiepost. Onder meer de wijkwerking zal hier worden in ondergebracht.
(zie artikel: begroting 2014 meerjarenplan 2014-2019)

Nieuwe openingsuren vanaf 1 februari 2014
Bij wijze van overgangsmaatregel zal het onthaal in december en januari nog 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend zijn. Vanaf 1 februari 2014 zullen de openingsuren wijzigen. Het onthaal zal dan alle dagen geopend zijn van 8.00 tot 18.00uur of op afspraak.

Bereikbaarheid met het openbaar vervoer
Het politiegebouw ‘Site 250’ is te bereiken met het openbare vervoer via De Lijn 145 (Pepingen – Sint-Pieters-Leeuw – Brussel). Deze lijn heeft een gemeenschappelijk traject met lijn 144 tussen Brussel Zuid en Sint-Pieters-Leeuw centrum en rijdt dan verder naar de Site 250 (politie). Sommige ritten rijden nog door tot Pepingen.
Frequentie: weekdagen: om de 60 minuten – weekend: geen bediening.
Meer info over deze dienstregeling kan u bekomen via tel. 070 22 02 00 of www.delijn.be

1 comment

  1. een politiekantoor dat in het weekend niet bereikbaar is mety openbaar vervoer ??? kunnen mensen zonder auto dan de politie bellen om een combi te sturen ?

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: