2013-09-10g-sportbrochure-2013-2014VLAAMS-BRABANT: – Sporten is gezond en plezierig voor iedereen. Maar personen met een handicap weten vaak niet waar ze hiervoor terecht kunnen.
De provincie Vlaams-Brabant en de Vlaamse Gemeenschapscommissie bundelden daarom het aanbod van sportmogelijkheden voor personen met een handicap in Vlaams-Brabant en Brussel in een handige gids ” De G-sportbrochure “.

De G-sportbrochure is al aan de vierde editie toe. Het werd weer een mooi overzicht van de sportmogelijkheden voor personen met een handicap in Vlaams-Brabant en Brussel voor 2013-2014.

Gedeputeerde voor sport, Karin Jiroflee: Wat u ook wilt doen – duiken, voetbal, wielrennen, zwemmen, atletiek, basketbal, … – u vindt in deze handige gids een sportclub of vereniging in uw buurt die rekening houdt met uw noden.
Dit aanbod is vrij uitgebreid, maar misschien nog te weinig bekend. Met deze brochure wil de provincie Vlaams-Brabant daarin verandering brengen.

Neem snel een kijkje en ontdek het sportaanbod (regelmatig sportaanbod per sporttak, sportkampen, sportdagen, initiaties) en heel wat nuttige adressen en websites.

brochure PDF: http://www.vlaamsbrabant.be/binaries/g-sportbrochure-vlaamsbrabant-brussel-2013-2014_tcm5-63974.pdf

In onze regio zijn oa. actief: FRIS VZW: www.frisseclub.net / DAIS VZW: www.dais.be / HANDY DANCE: www.happydance.be / G-SPORT PAJOTTENLAND GOOIK: www.gspvzw.be

Ontdek meer van Sint-Pieters-Leeuw nieuwssite

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder