zennekikomiek_logoREGIO: – De voorbije jaren vonden jeugddiensten, cultuur- en gemeenschapscentra uit Zennevallei en Pajottenland elkaar om samen muziekconcours Zennetoer uit de grond te stampen, in navolging daarvan werd nu samen een regiowerkrgoep ‘Jong Talent’ opgericht. Nu wordt samen gebroed op een nieuw pilootproject rond stand- upcomedy met als titel ‘Zennekikomiek’.

Zennekikomiek, een organisatie van de cultuur- en gemeenschapscentra van Beersel, Dilbeek, Halle, Sint-Genesius-Rode, Ternat en de jeugddiensten van Beersel, Dilbeek, Gooik, Halle Herne,  Sint-Pieters-Leeuw en Ternat , wil het jonge talent dat in de regio ongetwijfeld schuilt op het podium krijgen.

Coach Han Coucke (bekend als Han Solo, Gino Sancti,…) stoomt jullie klaar voor het grote werk met persoonlijke coachingsessies en workshops. Het resultaat kan je bewonderen tijdens verschillende try-outs en een slotmoment in cc ’t Vondel in Halle.

Startmomenten:

  • za 14/09/2013 14u-17u @ JC Moesjebaas – Beersel (Steenweg op Ukkel 201 – 1650 Beersel)
  • Zo 15/09/2013 14u-17u @ CC De Ploter – Ternat (Kerkstraat 4 – 1742 Ternat)
  • Workshops: op maandagavond vanaf 23 september 2013. (tijd en plaats is afhankelijk van regionale spreiding van de deelnemers)
  • Try-outs: in jeugdhuizen en cafés in de regio Zennevallei/Pajottenland.
  • Slotvoorstellingen: do 28/11/2013 om 20u30 @ CC ‘t Vondel – Halle (J. Possozplein 40 – 1500 Halle) Tickets voor de slotvoorstelling kosten € 5 en zijn te bestellen via www.vondel.be

Voor meer inlichtingen en inschrijvingen richt men zich tot: www.facebook.com/Zennekikomiek

%d bloggers liken dit: