2013-09-07-affiche_ezelsoor_boekenkaftdag_Sint-Pieters-LeeuwSINT-PIETERS-LEEUW: – GRATIS boekenkaftdag voor families met kinderen vanaf 6 jaar tot 12 jaar.
– Woensdag 4 september 2013 in Zonnig Leven 14u tot 17u
– Zaterdag 7 september 2013 in A.J. Braillard 14u tot 17u

Ik kaft/jij kaft/wij kaften
Kan je nog niet goed kaften? Dan zetten vrijwilligers je op weg en helpen je mee om je boeken en schriftjes van kaftpapier te voorzien. Scharen en plakband zijn beschikbaar.

Gratis
We stellen gratis vellen kaftpapier en etiketten (tot uitputting voorrad) ter beschikking. Goed voor het kaften van 12 normale schriftformaten. Aan de ingang ontvang je een reuzenetiket. In ruil voor een ingevuld etiket ontvangt elk schoolplichtig kind vijf vellen kaftpapier, één blanco vel kaftpapier en 12 EZELSOORetiketten.

Illustratoren maken jouw gekafte boek uniek
Vero Beauprez, Liesbet Denayer (enkel woensdag) en Maarten Defossez voorzien de cover van je boek of schrift van een fijne tekening. Jouw saaiste boek of schrift wordt uniek!.

Creatieve workshops*
Creatievelingen kunnen hier hun hart ophalen: je eigen gekaft schrift en etiket versieren, een bladwijzer maken…
*Tot uitputting voorraad

Infostands en Ezelsoorcafé
Een vrijetijdsmarkt op kindermaat informeert je over het vrijetijdsaanbod voor kinderen in Sint-Pieters-Leeuw. In ons Ezelsoorcafé kan je terecht voor een lekker hapje en drankje.

Gezocht: vrijwillige kafters
Mama’s, papa’s, oma’s, opa’s, juffen, meesters… die vrijwillig willen meekaften. Meld je bij jeugddienst@sint-pieters-leeuw.be

Ezelsoor is een project van de gemeente Sint-Pieters-Leeuw en andere cultuur- en gemeenschapscentra in Vlaams-Brabant. Ezelsoor is een samenwerking tussen het gemeentebestuur en Leeuwse verenigingen en partners.

%d bloggers liken dit: